Najad Brokerage

Wij helpen u graag met de zoektocht naar de ideale boot. Dit kan een compleet nieuwe Najad zijn, maar natuurlijk ook een model met een paar jaren meer ervaring. Ons team staat altijd klaar om u van informatie te voorzien.

Bent u op zoek naar een bepaald type boot? Ook daar kunnen wij u in ontzorgen. Binnen ons grote netwerk is een zoekopdracht soms net dat duwtje in de rug dat huidige eigenaren nodig hebben om afstand te doen van hun geliefde boot.

Liever uw boot verkopen? Wij zijn u graag van dienst. We doen u graag een voorstel om de verkoop voor u uit handen te nemen. Dit geldt niet alleen voor uw Najad, ook met andere merken bent u bij ons van harte welkom. Voor meer informatie: klik dan hier voor onze website.

Bent u met uw Najad in de buurt van onze verkoophaven in Enkhuizen? Meld u even en dan hebben we altijd een plekje voor u!

Tot snel in onze verkoophaven!

N395 AC - Demo Deal

VERKOCHT – Nog deze zomer varen? Deze Demo Najad 395 is vol met opties en klaar voor een nieuwe eigenaar. De Najad 395 AC (aft cockpit) is onderdeel van de geheel nieuwe Najad 395 lijn. Deze is ontworpen als samenwerking tussen Najad Yachts, Farr Yacht Design – het top wedstrijdjacht-ontwerpteam ter wereld – en Ken Freivokh – superjacht stylist, architect en interieur designer met ‘s werelds meest indrukwekkende referentielijst. Tijdens het ontwerpen van het jacht lag de focus op veiligheid, zeilprestaties, comfort, lange afstandcruising en luxe.

bouwjaar: 2018
Prijs incl BTW: VERKOCHT
Gustavsberg, Sweden

Menu