For Sail Yachtbrokers importeur Najad Yachts

15/07/19

For Sail Yachtbrokers is trots om te kunnen melden dat zij vanaf heden de importeur van Najad Yachts is. For Sail Yachtbrokers zal het merk vertegenwoordigen onder de naam Najad Yachts Benelux. De huidige Najad vloot is welkom voor onderhoud en technische ondersteuning door Najad jachtservice als wel voor gezelligheid.

Ook komt het Najad Clubweekend dit jaar richting Enkhuizen. Tijdens dit clubweekend kunnen de leden kennis maken met de werf en zullen wij de plannen bekendmaken voor de komende jaren.

Om het merk goed te ondersteunen, zal binnen dit partnership ook worden gefocust op service voor bestaande Najad vaarders vanuit de eigen jachtservice.

De samenwerking tussen Najad en For Sail ligt voor de hand. De beide bedrijven kiezen voor kwaliteit zonder concessies te doen. De twee bedrijven gaan samenwerken aan het verder uitbouwen van dit kwaliteitsmerk.

Op de Hiswa te water in Lelystad kan u kennismaken met de nieuwe modellen en het team van Najad Benelux. Hier tonen wij zowel de Najad 395 als de Najad 505 new generation.

Najad Yachts Benelux zal opereren vanuit Enkhuizen en Port Zélande.

Latest News Go to archive
Menu